De aici începem…

Hey hey, nu a fost nimic mai spontan în ultima perioada decât modul în care am început acest blog. Aici găsești începutul a cărui continuare e total neplanificată. Enjoy :))

Azi e 25 decembrie și mi-a venit ideea să îmi ocup timpul liber deja inexistent cu ceva ce știu că mi-ar plăcea foarte mult – să scriu. De unde încep și pe unde o să ajung cu asta, habar nu am, dar mă bucur enorm că m-am apucat odată. Nu știu cum funcționează Crăciunul la voi, dar eu sunt la mine în cameră, am niște șosete cu avocado cu căciulițe de moș Crăciun în picioare, șalvari, că vremea de afară nu seamănă nici pe departe cu ce spun poveștile despre magia Crăciunului și un tricou verde. E ora 13:05 și am terminat de citit ceva care, sinceră să fiu, m-a determinat să schimb starea mea de legumă în timpul iernii. Nu o să încep să vorbesc despre Craciun, pentru că, sincer (din perspectiva mea), nici nu pare că este. Totuși, le urez tuturor să fie mai fericiți și mai plini de viață, începând de azi.

Acestea fiind spuse…

Trio-ul meu preferat format dintr-o sfeclă, my happy piatră și cu mine am ajuns la concluzia că decât să stam să facem toate assignment-urile care oricum nu pleacă nicăieri, mai bine ne luăm o jumătate de oră sau o oră, timp în care să ne stoarcem creierul într-un bucket list. A fost cea mai bună evadare din stresul ăsta continuu pe care IB-ul îl dăruiește cu atâta nonșalanță. Toată treaba asta a pornit în momentul în care am realizat că ultimele câteva luni au trecut fără să simt ceva bucurie din aia de culoarea unui bec cu lumină galbenă (are sens, trust me). Anyways, folosesc cuvintele ca mick-unealtă secretă în cam orice fel de situație, așa că am căutat și acum ceva care să scoată la suprafață cheful de viață din noi și vă foarte încurajez și pe voi să faceți asta. Explic imediat.

Ce-i drept, unele obiective pot fi atinse mai greu, prin mai multă muncă și dedicare, dar eu cred că până și cuvântul impossibile spune despre el tot ce e nevoie să știm: i’m possible. Asa că dă-te jos din pat, de pe canapea sau orice alt loc menționabil sau nemenționabil din care citești ce ți-am scris eu aici. Trezește-te și începe să visezi. Am încredere totală în vise și povești frumoase, deci și în tine. Vârsta la care ești acum este ideală pentru orice. Nu exista obstacole pe care să nu le poți înlătura. Singura limită e cerul, dar am reușit să o depășim de mult. Așa că e timpul. E timpul pentru orice îți e mai drag, mai aproape de suflet și pentru tot ce te face să știi că ești. Drumul este deschis, deloc aglomerat și fară speed limit. Până la urmă, nu vei mai fi niciodată la fel de tânăr ca în exact această clipă. So, let’s get started. :))

Ia-ți o foaie de hărtie, un carnețel, un bon fiscal rătăcit pe undeva, o etichetă sau orice chestiuță pe care ai vrea să scrii. Acum caută la fel de repede ceva de scris, ceva cu care îți place să scrii. Acest bucket list conține tot, tot, tot ce îți vine în minte acum și ți-ai dori să facă parte din viața ta la un moment dat, fie că îți dorești ca vânzătorul de la cafeneaua ta preferată să îți rețină comanda la cafea sau să urci pe Everest. Nu e nevoie să pui lucruri de umplutură. Scrie ceea ce îți dorești să faci tu, nu ce îți insuflă alții pe la spate. Este bucket list-ul tau, povestea ta de viață. Scrie ca și cum nimeni nu va judeca, știind că este doar între tine și copilul tău interior. Poți să îl completezi oricând cu idei noi, dacă nu îți vine toata inspirația de care ai nevoie acum.

Și chiar dacă ajungi să citești ce ți-am scris aici în orice altă zi a anului, mesajul rămâne valabil și te încurajez maxim. E 14:14 și cred că și eu îmi voi urma sfatul și mă voi duce să mai îndeplinesc ceva de pe bucket list-ul meu. Have fun! Și sper ca asta te va face măcar puțin mai bucuros azi. Și indiferent de cum ți-a fost ție acest Crăciun, sunt sigură că unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care poți să ți le faci este să bifezi ca și făcut unul dintre punctele de pe listă.

Un gând despre „De aici începem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: